Ogłoszenie: Do przeglądania strony zalecamy przeglądarkę Mozille Firefox.
Pokaż pierwszy nieprzeczytany post • Posty: 3
• Strona 1 z 1
soft play, gwarancja - pomoc
Witam. Wgrałem czysty soft, potem wgrałem custom play'a. Myślałem, że wszystko będzie okej, ale soft nie przypominał tego fabrycznego z play'a. Zaktualizowałem seus'em nowy soft i wgrał mi czysty, a nie play'a dlaczego ?
Musze go zanieść na gwarancje, a nie chce, żeby serwisant się zorientował, że było coś grzebane.
Pozdrawiam
Musze go zanieść na gwarancje, a nie chce, żeby serwisant się zorientował, że było coś grzebane.
Pozdrawiam
-
mizziek22 
- Kasa: 163.50

- Model Telefonu: *: C510
Przede wszystkim musisz wgrać cały custom play up'em ze wszyskimi dodatkami, zmieniajac przy tym customize.xml na customize_upgrade.xml. Ja dodatkowo przed tym usuwam z tela wszystko co sie da z poprzedniego customa. Włączyć telefon po tej operacji, aby się zaktualizował. Potem dopiero pod seusa.
Chyba robiłeś sobie logi up2'em przed grzebaniem, więc powinieneć wiedzieć jaką musisz wersję softa i dostosowania wgrać do tela...
Chyba robiłeś sobie logi up2'em przed grzebaniem, więc powinieneć wiedzieć jaką musisz wersję softa i dostosowania wgrać do tela...
-
alavek1971 
- Kasa: 1,029.50

- Imię: Sławek
- Model Telefonu: *: C510i R1HA035
- CID:: 53 BROWN
- Sterownik Ekranu: 200904270
- Operator: era
- Gadu-Gadu: 15871086
- Umiejętnosc modyfikacji SE: 3
Dzisiaj wgram jeszcze raz na nowo softa przy tym custom play'a, który jest na forum (chyba, że macie jakiś inny lepszy?) i co potem ? Mam zmienić nazwe customize.xml na customize_upgrade.xml w sofcie czy jak ? Jakas mala instrukcja ; )
-
mizziek22 
- Kasa: 163.50

- Model Telefonu: *: C510
• Strona 1 z 1